Sommarfest med familjen

Vi gick på sommarfest nere i Porkala denna varma sommardag. Hela familjen. Känns ovant att göra saker hela familjen, för mest är det barnen och jag som har program. Ska bli rätt skönt då vi kan flytta in och det blir en paus i byggandet. Vi kommer att vara en hel familj igen. Sedan är vi alla under samma tak när vi fortsätter med källaren och gården.

flipflop

Tillbaka till sommarfesten. FlipFlop uppträdde. Ett helt nytt finlandssvenskt band för mej, barnen hade hört en låt i BUU-klubben. Vi gillade, kul med nytt inhemskt på svenska. Svängiga låtar med bra texter.

sommarfest

Efter sommarfesten fortsatte vi med grill&pool party med Ninnis familj hemma hos oss. Barnen simmade runt i poolen och när det var dags att bryta upp för dagen kom de gråa molnen och senare regnet. Tack för en fin dag familj och vänner!