På bygget: leksaker och klädförvaring

lek pa bygget

Vi beslöt att packa en del inneleksaker till bygget som sedan kan finnas där tills vi flyttar in. Uteleksaker finns det redan där. Det tar en evighet att få iväg oss på morgonen då all mat, byteskläder/utekläder, leksaker ska samlas. Nu hoppas jag vi sparar någon minut då det finns leksaker att leka inne med. Det första flyttlasset har ju gått. Haha.

domus kok

Nu går det också att börja förvara mat i kylskåpet och allt behöver inte släpas fram och tillbaka. Maten vi har med oss ska vara lätt att tillreda, antingen värmas i mikron eller grillas på kolgrillen. Jag har haft ansvar för grillning nu de senaste gångerna. Kolgrill och jag är inte du ännu, men jag hinner träna.

vatupass

Barnen varvar lek med byggesysslor. Vattenpasset brukar vara i flitig användning. De flesta väggar är raka hos oss.

borra

Helst ska allt finnas i en uppsättning på tre. Det är klart att alla vill göra samma sak på en gång. Det blir mycket övning på att dela med sej och vänta på sin tur ska ni veta.

vattenpol

Lyckan då barnen fann en stor vattenpöl efter allt regn. Vattnet stänkte och skratten ekade över gården.

kladhog tamburen

När vi var klara var tamburen som vilken småbarnfamiljs tambur som helst. Våta kläder i högar. Jag vill tro att vi får en fungerande tambur med tre meter förvaring bakom spegel skjutdörrar. Mamma och jag tvättade förresten ytterdörren, nu är den bra mycket renare än den varit på länge.

hund

Mamma och E var med oss på bygget. De monterade PAX klädskåp till Viggos rum. Nu står en två meter lång stomme fast skruvad i väggen, skjutdörrar samt lådor, hyllor och klädstång saknas ännu. Wanda var Viggos bästa vän medan han åt bulle och kollade på fotboll sittandes på just PAX paketen ungefär där matbordet kommer att stå.

3 svar på ”På bygget: leksaker och klädförvaring

  1. Lönar sig att satsa på folioknytten på grillen. Sköter sig själva och blir jätte gott! Man kan ju ha i det mesta och varva med t.ex. vitlökssmör, örter, färskost osv.

    • Tack snälla du! Folieknyten hade jag glömt bort totalt. Nu ska de få göra comeback på vår grill.

  2. Pingback: Slutliga ytor tar form | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.