Vi bygger vidare

Precis som igår drog hela familjen till bygget idag. Till skillnad från igår hade vi ingen tid att passa på eftermiddagen och kunde vara tills vi behövde hem. Igår var det kaffe hos min bror.

kok

Att bygga med hela familjen på plats är inte lika smidigt som då sambon får vara själv. Han byggde kök till tonerna av Antti Tuisku, spelade sähly med Viggo i källaren, spontan byggde en mobiltelefon åt Aron som Aron sov dagsvila med. Stora framsteg blev det trots allt i köket. Ja, ett täckdike hann han också med på bakgården.

lastpallar

Jag fortsatte ute på framgården med lastpallarna. Takten var väl ungefär en lastpall i timmen eller så. Men känns fint att kunna göra något nyttigt också. Visst fick jag hjälpa till i köket också. Bära diskmaskin, kolla vatupass och annat smått som det behövs två till.

mattkniv mattband

På eftermiddagen pysslade barnen på i köket de också. Mattknivar, måttband och en tuschpenna höll dem sysselsatta läääänge. På dagen lekte de skola. De hade lektioner med olika uppgifter i pysselböcker, lunchpaus, rast med sählyspel och åter uppgifter i böcker.

kokskap domus

Köket så långt som vi kom idag. Diskmaskinen saknar ännu frampanelen för att bli integrerad. Lådsystemen längs fönsterväggen är inte ännu fastskruvade i väggen, det sker nästa vecka. Arons diy-mobiltelefon med antenn och allt.