Familjen på bygget

Just nu känns vardagen mycket trevligare på bygget med familjen samlad även om J jobbar på än hemma själv med barnen. Vädret gör ju sitt då det går att vara ute hela dagen lång. En hel dag på bygget idag, det kommer säkert att bli många nu i sommar.

paus

Medan Aron sov i vagnen passade Viggo och Elin på att spela lite på telefon och ipad. Jag tassade omrking på vårt golv och njöt av känslan under bara fötterna.

kakla oppnaspisen

De tre musketörerna hjälpte gärna till. Aron blandade cement som J använde då han kaklade underlag för takkan. Elin hjälpte till att tvätta redskapen efteråt. Alla hjälper till att bygga huset klart. Här ser ni glasräcket som monterades idag också.

picnic bygget

Jag försökte röja på gården. Känns så fånigt att gå omkring på bygget och inte ha något att göra då det finns tusen saker som ska fixas. Idag samlade jag lastpallar i några vingliga högar. Det har samlats en del av dem runt gården under åren. Nu är det lättare att med traktorns gaffellift flytta alla till samma plats och vänta på att bli ved.

sandhog lek

Barnen har lekt på i sandhögarna. De har grävt och byggt, rutschat och rullat samt sandat ner varandra. Urkul hela dagen lång. Kläderna regnade sand då dagen var slut och tvättmaskinen fick ta hand om det fina sanddammet redan samma kväll.

blabarsris blommar

Det ser ut att bli en del blåbär på den egna gården senare i sommar. Bara allt inte torkar bort.