Barnens önskemål

Frågade barnen vad de vill göra idag. Elin önskade till Angry Birds lekparken i Oitans. Hon var där på vårutfärd med dagisgruppen och lärt sej mycket nytt som hon ville visa mej.

angry birds

Vi åkte till parken, likt många andra familjer. Aron var stundvis fundersam över mängden människor, speciellt då ingen, varken barn eller vuxen, såg sej för. Viggo och Elin lekte runt i parken, med Aron i tätt följe. Alla tre upp i skeppet, den yngsta också. Det var nog spännande där uppe i klätterställningen, det såg man på Aron. Alla gånger var han lika glad när han hittade rutschkanan och åkte snabbt ner för att börja om igen.

snurra

Hem till en sen lunch var tanken. Vid trafikljusen på väg mot ring 3 tyckte Viggo att vi kan äta på Ikea då det är mycket närmare än hem. Där hade han rätt och vi parkerade vid det blågula varuhuset, likt många andra, och åt lunch där. Får se vad sommarn för med sej för roliga äventyr. För fler utfärder får det bli då dagens var en riktigt lyckad en.