En dag på bygget

sandlek bygget

Då det smakar trä att vara hemma med barnen. Då det egna huvudet är helt för slut för att orka med vardagen. Då är det skönt att kläcka idén att åka till bygget för dagen. Att sedan två av tre barn är med på noterna är som en seger.  Snabbt var vi iväg och gjorde J sällskap.

kakla golv

Han höll på med de sista kaklen i hjälpköket. Jag är fortfarande jätte nöjd med vårt val av färg på kaklet. Fogarna kommer att bli mörkgrå.

mellanmal

Lunch och mellanmål ute i solskenet. Härligt med solskensdagar och värme. Inte helt shortsväder hos oss. I t-shirt klarade man sej bra.

mala graffiti

Vattenfärger och penslar sysselsatte barnen på eftermiddagen. Skivan fungerade som bord då vi firade morsdag på bygget i början av månaden. Jag och Elin hade träning/jumpa före vi landade hemma lagom till middagen. Nu kommer det ishockey vm-final på tv och livet känns något trevligare nu än för 14 timmar sedan. Skönt med en kravlös dag tillsammans med familjen.