Svårt att hinna med

Vissa dagar händer det bara en hel del från morgon till kväll. Först vaknar man och kokar morgongröten och till nästa inser man att man står i köket och städar undan all disk som blivit liggande. Två sådana dagar bakom nu. Utan något speciellt program egentligen.

motljus

Vi har hunnit spänna fast nätet runt trampolinen och jag har upptäckt att mitt hat-kärlek förhållande till den kvarstår. Jag har hunnit träna och skriva matdagbok. Viggo har haft kompis här hela eftermiddagen idag. Den vanliga matlagningen och den matlagningen som uppstår då datumen på fisken och broilermaletköttet knacka på dörren. Alla barnens ärenden och all tid man vill hinna vara med dem. Kläderna som tar slut i skåpen och istället kallar på en i smutstvättkorgen. Ja, med andra ord inget extra, men nu är jag totalt slut som artist. Tack och godnatt!