Första advent

Vi fick uppleva solsken när vi var ute idag. Det om något var skönt.

tre i trampolin

Lika skönt var det att vakna en kvart före åtta till att det börjar vara störande ljust att sova och till nästa inse att alla andra ännu sover. Någon minut senare var vi alla vakna. Men att sova till nästan åtta är inte något vi gör alla helger. Ett bra sätt att inleda första advent.

blå himmel november

Till eftermiddagen fick vi besök av Ninni och solstrålen Elwa. Vi bakade pepparkakor, åt deg och pepparkakor. Ingen bild på pepparkaksbaket för mina redigeringsprogram bara förstör bilder just nu och orkar inte ödsla energi desto mer på det nu.

adventsljus

Till sist en bild på årets adventsljusstake. Enkelt och vackert. Något vi gjort tillsammans med Viggo och Elin kan jag nästan säga. Viggo har skrivit siffrorna 1-3 och Elin har skrivit halva fyran och Viggo skrev det sista strecket. Teamwork.

2 svar på ”Första advent

Kommentarer är stängda.