Mamma Mia! vilken lördag

Det är inte alla veckor vi har tid på tumis, sambon och jag. Idag fick vi en dag tillsammans. Vi började med brunch på Café Köket. Ett stämningsfullt ställe (där det finns en liten lekplats för barn, maten smakade mycket bra. Värt ett besök om du råkar vara i knutarna.

mamma mia

Vi fortsatte till Svenska Teatern på Mamma Mia musikal. Och vilken musikal, jag njöt genom hela föreställningen. Mia i rollen som Donna är ju suverän! Ska bli fint att höra henne igen om några veckor på Fork konsert. Vi åkte hemåt via kompisar som fått baby för sex veckor sedan. Lugnt och stillsamt i hemma hos den nyblivna trepersoners familjen. Och den lilla är ju bara för söt. Kom hem till våra gryn utan en bild att visa på den fina lilla, tog endast en suddig hissbild på mej och J.

strömavbrott

Det var riktigt skönt att landa bredvid barnen och mysa en stund framför Buu-klubben. Efter det har vi varit utan ström från och till. Den längsta stunden var en dryg timme strax efter Buu. Det störde inte oss, tvärtom, det var stämningfullt att tillsammans sitta runt matbordet, äta kvällsmat, rita och dansa till Abba låtar.