Sovrummet, nej vardagsrummet

Mycket har hänt sedan vi flytta runt sängarna här hemma. Inget lika stort som då. Sånt smått som att Viggos säng bör plats i hans rum. Elins och Arons sängar bytte plats, nu är Arons säng närmast dörren. Ska visa nån bild bara det finns ljus och tid att fotografera.

säng liikkuri

De största ändringarna har vi gjort i vardagsrummet eller sovrummet. Svårt när samma rum har två olika funktioner. Men vi kallar det ännu för vardagsrum. Vi lade vår säng under det andra fönstret, särade på soffan, bar in divandelen till Viggo och placerade det som blev kvar längs långväggen i vardagsrummet. Det där rosa med gröna ränder ovanom vår säng är inte en ful sänggavel utan ett gammalt täcke vi rullade ihop på fönsterbrädet. Det drar lite från fönstret och jag höll på att få nackspärr. Nu är det fixat, inte vackert, men fixat.

iris lights

Så sent som idag fick jag äntligen upp iris light bollslingan jag köpte i december i fjol. Ja, ni läste rätt. Det har tagit mej ett år att få upp slingan. Jag visste var jag ville ha den, men eluttag var ett problem. Idag orkade jag inte mera fundera på något vettigare utan drog en skarvsladd under vår säng.

När jag monterade bollarna på slingan blev det lite små roligt på slutet. Bollarna tog slut, det fanns 35 precis som det skulle, men två lampor kvarstod på slingan. Slingan har med andra ord 37 lampor. Och jag räknade flera gånger för säkerhetsskull. Det går som tur att köpa bollar styckevis. Får se om det tar mej ett år till att köpa två vita. Planerar att skaffa en slinga till Arons och Elins rum och byta ut några bollar i Viggos slinga. Han önskar röda bollar nämligen och inte mej emot att byta ut en del.