Naturfotoutmaning dag 6

Inte det smartaste draget att besluta sej för att använda bilder från här och nu fotoutmaningen. Jag menar, vem vill dra ut kameran i detta gråa regnväder för att föreviga den vackra naturen som inte är så värst vacker just nu?

sitter i pölen

Så här såg det ut ute på gården idag. Den enda bilden jag tog med telefonen är på Aron som sitter mitt i vattenpölen och kastar sten. Natur det också förstås. Stunden innan låg han på mage och simmade i samma pöl. Ni kan gissa att han njöt.

blad ådror

Bilder likt denna hade jag gärna tagit fler av till utmaningen. Denna är från förra veckan, close enough. Imorgon blir sista bilden i naturfotoutmaningen och det det lovas lika grått väder som idag. Kanske det blir att köra en repris av utmaningen en annan gång, då naturen har mer at bjuda på än grått. Eller så ska jag ändra inställning och tycka att det är vackert och gärna fotografera novemberrusket.