Canon Selphy printer

Då i augusti, samtidigt som jag hade Canon EOS M3 till låns, fick jag låna en annan grej också. Har ju totalt glömt bort att visa och berätta. En liten vacker pryl vid namnet Selphy printer.

vit selphy printer

Selphy är en printer eller rättare sagt en fotoskrivare i liten storlek. En storlek som lätt går att bära med sej och rigga upp på plats och ställe. Fungerar med WiFi och AirPrint. Har plats för SD-minneskort och USB-sticka. Jag kommer ihåg att det tog en stund att få bilden till själva utskrivaren, något jag som otålig störde mej lite på. Nu kommer jag inte ihåg om det var något snabbare direkt från minneskortet, det måste det ha varit.

wifi printer selphy

Printern har en skärm med enkla instruktioner hur du ska göra. Jag fick först sucka några gånger, men sedan fungerade jag och utskrivaren fint ihop.

canon selphy printer

Selphy skriver ut en färg i taget. Börjar med att ta in pappret från behållaren. Skuffar ut tillbaka med den gula färger och drar in för att printa de andra färgerna en i taget. Man får förlja med processen mellan varje färg.

lätt att printa
en färg i taget
liten printer selphy

Man köper då alltså färg och papper i ett och samma paket. En färgkassett ska räcka till alla pappren i det paketet. Det finns flera olika storlekars papper att välja mellan, vanligt vykort, kvadrat stickers osv.

selphy printer

Länkarna i texten ger mej inga förmåner, utan är bara där för er att hitta produkten och få läsa mera om den.