Butiksångest

Jag och filuren har veckohandlat för dyra pengar och i evighetslänge i förmiddags. Jag bara inte förstår hur jag är så långsam i matbutiken. Har inköpslista, butiken är bekant (förutom att de just nu möblerar om, igen) och sällskap får snabbt tråkigt. Så det borde ju gå undan. Hemma var vi just precis vid lunch. Det var den förmiddagen. Ni kan säkert gissa att killen inte var ivrig på att somna när det var dags att vila på maten. Han hade ju stackarn all energi kvar ännu.

spegling

På eftermiddagen var vi snabbt ute på gården. En cyekltur längs sandvägen och lek på gården till syskonen kom hem med farmor skjuts. Sedan lite mera utelek i sällskap av storasystern. Men jag får bara sån ångest då han får sitta i bil och butiksvagn många timmar en dag. Som tur handlar vi inte alla dagar. Och bilresorna blir kortare när huset står klart och vi får flytta in. Och jag som brukar tycka om att veckohandla.

humlor

2 svar på ”Butiksångest

    • Låter hur skönt som helst! Jag har drömt om det ibland, men ingen levererar ut hit till skogen ännu.

Kommentarer är stängda.