Eluttag och strömbrytare

Något jag aldrig tänkt på är väggkontakter och strömbrytare. Inte förrän Bostadsmässan. Där blev det klart för mej att vi kommer att få välja precis hurdana vi vill. Hjölp! Ska det bli Jussi som funnits i cirkus 20 år eller yngre impressivo eller något helt annat. Någon är rent vit och någon är naturvit. På sista bilden ser den vita listen inte vit ut då vägguttagen är rent vita. Sånt som ingen märker och tänker på, men sånt som nu stör mej oerhört. Det blir bra hur vi än väljer, men ångesten inför valet är enorm.

vägguttag
väggkontakter nyanser av vitt

Ett svar på ”Eluttag och strömbrytare

  1. Det där med att det finns olika eluttag och strömbrytare är jag som elingenjör väl bekant med (här tycker man kanske att jag borde ha funderat på ljuset också, men nej), men har en enkel regel: kör med något som funnits en god tid och inga nya moderna grejer. Du vill vara säker på att, om du om 10 år behöver byta ett uttag eller en strömbrytare, det finns delar att få ännu. Vi kommer köra på de längst uppe till vänster (och på fotot med strömbrytare är de den som är högst uppe). Samma satte vi i lägenheten då vi renoverade den och jag tycker de är bra.

Kommentarer är stängda.