Om vårt dygn borta hemifrån

Jag var borta hemifrån i en och en halv dag. Så skönt att inte vara mamma till 100% hela tiden. Att en stund få ägna tankarna åt annat, utan att bli avbruten. Men visst började jag sedan vänta på att få komma hem till busarna. Väl hemma var allt som förr. På riktigt roligt att vara hemma igen.

Vad gjorde vi med sambon? Jo, vi åt lunch på friends & brgrs varefter vi åkte tåget längs nya ringbanan och gick på bostadsmässan i Vanda. Bostadsmässan gav oss idéer till husbygget, allt från takpaneler till golvlister och väggkontakter. Jag går in på detaljer en annan dag. Mycket behövligt att tillsammans ha tid och energi att funderade på huset. Efter mässan blev det shopping, terrass och middag på Patrona. Till sist stupade vi utmattade i säng på hotellet. Idag inledde vi med frukost på hotellet. Sedan skiljdes vi åt, jag gick på stan och han åkte hem till barnen. Eftermiddagen spenderade jag på mammas jobb där det bjöds på hennes 60 års kaffe.

friends and brgrs
bostadsmässan 2015
barnrum inspiration
bostadsmässan 2015 vanda
terrass bostadsmässan
patrona
helsingfors natt