Vi planerar i mellanväggar och ringar

städa bygget

Vi tog en tur till husbygget för att kolla in mellanväggars platser. Speciellt då väggen i vårt sovrum som blir kläd- och arbetsutrymme. Vi mätte ut hur stor öppning det ska bli med hjälp av ett gammalt matbord och några plankor. Samtidigt passade vi på att rita in vår säng där på sovrumsgolvet. Och den två meters sängen såg nästan liten ut där, men som en riktig säng blir det lagom. På bilden ovanför sopar Aron i vår kommande klädförvaring.

mellanvägg

Mellanväggen mellan Viggos rum och Elins och Arons rum börjar ta form. Båda rummen blir riktigt stora. Jag var rädd att det få en känsla av för litet då väggar börjar växa fram. Där i hallen som högen med skivor nu ligger planerar vi hänga ringar och eventuellt sätta upp en ribbstol på väggen. Åtminstone ska det i väggen samt taket sättas plankor som det sedan går att fästa dem ordentligt. Andra alternativet är i Elins och Arons rum, där ska vi också förbereda möjligheter för fastsättning.

klättra stege

Här kan ni ta en titt på den högst antagligen slutliga färgen på huset.

2 svar på ”Vi planerar i mellanväggar och ringar

  1. Ribbstol låter roligt men har själv blivit rädd för ribbstolar efter att vår mellersta kille som just hade fyllt 3 år hoppade/föll så han slog huvudet i golvet.. Som tur gick det ändå inte värre än en ordentlig hjärnskakning och ett dygn på Jorvs sjukhus. Men då jag efter olyckan inte fick ut ett endaste ord på 1,5h av vår kille som valnigtvis e en riktig pratkvarn hann jag nog bli mycket orolig…

Kommentarer är stängda.