Ett besök på Gårdsboden

På vägen hem från bygget stannade vi vid Gårdsboden med avsikt att köpa mjöl. Jag har sedan förra året på hösten handlat mitt mjöl där. Jag tackar mjölet för blandat annat de goda bullarna vi bakat och vill inte byta tillbaka till Sunnuntai. Känslan och utseendet på mjölet är något helt annat. Men inte mer om mitt mjöl.

gårdsboden

Det var riktigt livat vid Gårdsboden idag, nu i helgen firas sommardagar där med program och lopptorg. J hittade geomag delar för en lite slant åt barnen.

gårdsboden sommardagar

Köpte även hem nypotatis, morötter, blomkål och ärter. Morötterna åt vi nästan upp i bilen på vägen hem. Hur kan det vara så stor skillnad i smaken på en morot med blast och allt kvar som nyss tagits upp ur jorden jämfört med den som finns i påsen i butiken. Färskt är färskt och gott.

grönsaker gårdsboden