Förberedelser förberedelser

Vi inledde dagen med vårfest på Elins klubb. Sånger barnen valt själv, diplom, glass och tack åt personalen so, varit den bästa tänkbara.

Resten av dagen har i stort sett gått i förberedelsernas tecken. Tidigt på lördag morgon åker vi på semestern och ett och annat ska fixas. Nu är allt tvättat som ska med. Allt borde vara handlat. Kappsäcken dammar ännu på vinden och rinkan väntar hos syster. Kamerorna och ipadden är synkroniserade. Nu kan jag flytta bilder från min egen systemkamera 70D och lånekameran canons G7X  till paddan. Testbloggar nu via paddan också. Vill att det ska gå att blogga något under resan också.

Idag har jag försökt bli du med just G7X. Inte helt lätt alla gånger. Det är inte allt som går som jag vill, men jag övar att hitta inställningar och testar mej fram. Sedan tror jag det kommer att bli en bra resekamera av det som verkar vara en systemkamera i pocketformat. Utan möjlighet att byta objekt. Fokuseringen har orsakat mej mest gråa hår hittills. Får se om jag lär mej gilla, nu saknar jag bara mina punkter att fokusera med. Alla bilder i inlägget är tagna med G7X.