Kameran räddar dagen

Vissa dagar känns det extra viktigt att fästa uppmärksamhet vid det positiva och roliga som hänt. Idag är sannerligen en sådan dag.  Det har inte varit lätt att vara vare sej 1 år, 3 år, 5 år eller 34 år för den delen heller. Turvis har skorna klämt och någon varit på dåligt humör. Jag har lätt att fasta i det dåliga humöret och hela dagen kan kännas s k i t även om den i det stora hela varit bra. Därför känns extra skönt att sånahär dagar kunna gå igenom kamerans bildskörd från dagen. Där finns vissa av det trevliga stunderna memorerade. Sedan känns dagen inte lika grym mera.

På eftermiddagen åkte vi iväg till Gårdsboden för lek på gården samt saft och bulla. En av dagens fina stunder tillsammans. Vi kör förbi Gårdsboden alla dagar det är klubb och dagis. Nästan dagligen noterar barnen att stället är stängt. Nu har de lärt sej att det är öppet fredag, lördag och söndag och stängt de andra dagarna. En annan detalj de kollat in är om trampolinen fått studsmattan på plats. Hela vintern har järnen stått ensamma där på gården. Nu i veckan var äntligen trampolinen byggd. Två glada barn studsade runt idag och en mamma stod bredvid redo att fånga dem. Jag är lite rädd för trampoliner i kombination med barn.

gårdsboden miljö
gårdsboden trampolin
gårdsboden
sandlåda