Ett avbrott i vardagen

Det blev en hel lördag borta hemifrån, ett skönt avbrott i vardagen. Först shopping så långt borta som Itis. Det var inte igår jag var där senast. Då för länge sen var det just till Itis vi åkte för shopping. Nu känns det bara jätte långt borta och Sello eller Stora Äpplet duger.

en kväll på stan

Efter shopping fortsatte vi med bowling i Kampen. Mitt första spel gick riktigt hyfsat, min rad överst där på bilden. Sedan hamnade jag i en svacka som det var svårt att lämna. När vi bowlat i en och en halv timme gick vi till Apollo Club på stand up komedi. I två timmar fick vi skratta riktigt gott. Kvällen avrundades med middag. Allt detta i sällskap av åtta fina kvinnor, några vänner från förut och andra nya bekanta. Tusen tack Hanna för att du ordnade! I väntan på hösten och nästa träff.

Ett svar på ”Ett avbrott i vardagen

Kommentarer är stängda.