Vår dag på Barnmässan

barnmässan lapsimessut

Vi fick en fin dag på Barnmässan hela familjen. Tiden rusade bland alla aktiviteter och utställare. Vi rörde oss mest på området där det fanns att göra för barnen, hoppslott, karusell (vi ville inte åka), golf, hinderbanor, rutschkanor och bollspel.

hoppslott barnmässan lapsimessut vihti golf piipoo lego rörelseglädje

Många företag med mat riktat till barn fanns representerade på mässan och de flesta hade smakprover på sina produkter. Mums sa barnen om bland annat Onni joggisen, Mumin mellanmålskexen och Rynkeby saften.

valio onni lapsimessut smakar gott valio onni
Medan den övriga familjen besökte model expo gick jag ett snabbt varv bland utställarna med konkret försäljning. Jag hade två saker på min shoppinglist uv-skjorta åt Viggo och gula crocs stövlar åt Aron. Både och blev oskaffat. Ni ska istället få se vad vi shoppade i ett eget inlägg imorgon.
ipanainen

3 svar på ”Vår dag på Barnmässan

  1. Pingback: Polkuped och Active family | Sagoborgen

  2. Pingback: En dag på Lapsimessut | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.