En mors berättelse

Då yngsta sonen bestämmer sej för att vila bara en halv timme får mamman i huset bestämma att det är dags för en till tupplur efter mellanmålet. Mor och son är av olika åsikt först, men sedan sover sonen i en timme trettio minuter.

baby jogger versa

Under tiden förbereder mor middagen och är ute på gården med de äldre syskonen. Mor njuter av denna ”egna” tid, då de äldre leker sitt. Hon går med kameran i högsta hugg på gården. Än riktar hon linsen mot himlen, än riktar hon baken mot himlen, allt för de bästa vinklarna. Och hon njuter av denna stund. Hon inser också att fotografering är något mycket avkopplande.

blå himmel flygplan gammal åra knoppar syren nya solbrillor

2 svar på ”En mors berättelse

    • Det där är en Baby Jogger city versa. Vi har en emmaljunga scooter kärra nu parallellt med versan. Elin som hela vintern i scootern och den använder vi då vi går på promenad här på sandvägarna. Tidigare hade vi en baby jogger city select med två sittdelar som jag var jätte nöjd med. Är det något speciellt du funderar, fråga gärna.

Kommentarer är stängda.