Sånt som gör en söndag

En fin söndag eftermiddag med saknade vänner på besök. Jag var lite nervös före hur barnens lek tillsammans skulle löpa, då de inte träffats på jättejättejätte länge (om kalas i början av januari inte räknas). Jag oroade mej helt i onödan. Från första stund har de lekt. Det fanns till och med tid för att skuffa omkring på Aron i stora traktorn.

skuffa traktor

Vi hann leka ute också. Barnen började med att cykla runt. Elin fick se trampcykeln in action och jag tror det gjorde susen för henne att få se någon annan cykla fram på den. När den blev ledig klev hon snabbt ombord och ville ha hjälp att cykla. Nu var hon inte lika vinglig som tidigare.

cykla på gården

Farbror-R kom ut med katten från garaget också, de blev snabbt gårdens sevärdhet nummer ett. Fem barn flockades kring honom och katten. Har jag förresten berättat att det är han som kommer att snickra ett matbord på 2 meter åt oss till nya hemmet? Det kommer bli det finaste bordet.

klappa katten

Söndagen avslutades som sej bör med bastu. Nu sover alla tre små liven och vi ska kasta oss i soffan framför Big Bang Theory maraton. Eller är det fina ordet söndagsmysa? Hur som haver, ha en skön söndagkväll och en bra start på sista hela veckan i mars! Det ni snart är det april. Helt sjukt.