Solskens utfärd till Högholmen

Vi fick många soliga fina timmar på Högholmen idag. Mycket lugnt att vandra runt, inte många andra besökare och ingen trängsel. Barnen fick röra sej utan risk att tappas bort i folkmängden, mycket skönt och stressfritt.

högholmen

En enorm björn, antar jag, hälsar gästerna välkomna vid bron från Blåbärslandet.

högholmen entré

Det var lata kattdjur i Kattdalen, alla låg och njöt av solstrålarna. Vi såg lejonhanen, två tigrar och några snöleoparder. Ja, och lokattens skugga! Mer än det har jag inte sett av den katten ännu någonsin.

tiger kusiner

Björnarna bjöd på den  bästa show’n, pigga och livliga filurer de två. Höjdpunkten var då den ena bamsen var alldeles nära på andra sidan glaset.

högholmen björn

björn hal is

kusiner högholmen

Det fanns vildsvin också, riktiga inte bara sådan barnen kunde sitta på. Vildsvinen fanns inte då vi besökte Högholmen ifjol. Fyra trötta och nöjda barn samt två trötta och nöjda mammor efter årets första besök. Vi kommer åter.

vildsvin kusiner