Snökakor och snödroppar

kikare gunga

Efter att Elin hade gungat och kikat med kikare och Aron tagit sin runda runt huset för att se traktorn blev det snöhögen som vann över sandhögen idag. Det var en klar arbetsindelning, famo grävde fram vit snö och Elin fyllde hinken eller muggen.

bygga snökakor

Hon vände alla sina snökakor mitt på infarten med största omsorg. När hon hade tillräckligt många kryddade hon dem ännu med kanel.

snöbullar med kanel

Aron och jag tog ännu en till runda runt gården och hittade snödroppar i en rabatt. Små vita sköra blommor stack fram ur den bruna jorden. Vackert. Medan jag tog bild på dem hade Aron redan tröttnat och gått vidare med sikte på Elins snökakor. Kakorna hölls hela till far och son kom hem från innebandyträningen, då blev några platta. Elin satt vid fönstret och väntade på detta, för hon ville se om pappa träffar eller missar hennes kakor.

snödroppar