En födelsedags dag

En helt vanlig onsdag i sej, samtidigt min födelsedag. Dagen till ära fick jag sova lite längre på morgonen, vardagslyx vet ni att inte behöva stiga upp genast klockan sex och någonting. Istället blev jag väckt med sång, kort, frukostbricka och present. Det bästa av allt, jag blev på riktigt väckt, jag hade hunnit somna om på den tiden jag fick ligga extra i säng. Jag brukar inte ha lätt att somna om efter att jag en gång vaknat på morgonen, därför är det större nytta att J tar sovmorgon då han fortsätter sova hur lätt som helst. Men har jag födelsedag är det klart jag som ska få sova längre än de andra.

Sedan har dagen fortsatt med allt det vanliga, föra till dagis, handla, värma lunch, lägga barn, spela spel, fixa mellanmål etc etc.

Förevigade ett av dagens fina stunder då Elin läste bok åt Aron på soffan. Hon tycker om att läsa och ett av hans största intressen är att titta i och läsa böcker just nu. Win-win situation.

sagostund
läsa saga