Lördagens friska luft

Nästan två timmar ute på gården i eftermiddags. Mycket sand och vattenlek som resulterade i glada, smutsiga och våta barn. Bäst att komma ihåg regnbyxor och vattentäta handskar en tid framöver, då behöver inte mamman stressa om våta fingrar och tår.

hämta vatten vattenkanna
svag is
puky balanscykel

Cyklarna plockades givetsvis fram. Elin susar omkring med den största Puky balanscykeln och Viggo trampar omkring med sin cykel. Sadeln och styret på den minsta balanscykeln var ännu i högsta läge, bara vi får dem sänkta får Aron stifta bekantskap med den. Sandvägen är isfri här utanför oss, dags att våga sej ut på vägen med våra cyklister. det går att vända när snö och is tar över vägen.

puky cykel polkuped

Dagens utevistelse avslutades med sandänglar på ett litet snöigt område på gräsmattan. En sandängel är ett som en snöängel, men ängeln blir brun av all sand som lossar från barnens kläder. Ett utmärkt sätt att få in något mindre sand med de våta overallerna.