KLädpaket och klädstorlekar

Igår kväll hade jag äntligen möjlighet att svänga förbi posten för att hämta ut pomp de lux klädpaketet. Det var med spänning jag öppnade klädpåsarna då jag inte var helt säker på mina storleksval. Allt väl. Klänning och jeans i storlek 104 åt 102 cm långa Elin samt t-shirt  i storlek 116 åt 117 cm långa Viggo. Pomp de lux långärmade i 116 börjar vara korta i ärmarna men annars lagom på längden. Chansade på 116 i kortärmat åt honom, då jag inte vill att skjortan ska vara för lång på honom och den risken fanns om jag valt 122. Elins simdräkt är 110/116 eftersom jag hört att just simdräkten är liten i storleken. Och tur att jag inte valde en mindre, den här kommer att passa bra. I många andra klädmärken börjar Viggo övergå till 122 eller 122/128 (som ännu är stort) och Elin till 110 eller 110/116.

pomp de lux

En liten miss blev det. Jag beställde en keps åt Viggo som passar bra. Problemet är att Elin gärna går med den. Jag hade helt glömt att hon avgudar allt som storebror har och gärna har liknande som han om inte helt lika. Nu får jag skaffa en keps åt henne också. Kollade att Polarn o. Pyret har liknande med ett sort P.