Kul med sällskap

Efter en lång paus var det äntligen dags för måndagsträff med Danni och barnen igen. Den våriga känslan med plus grader och snön som smälter i rask takt gjorde att jag packade cyklarna med åt Viggo och Elin. Detta blev Puky premiären för denna vår. Tre ivriga och skickliga barn trampade och sparkade fram längs gatorna. Vi fick se deras nya hus också, utifrån då förstås.

puky balanscykel

Medan tre barn  av fem sov spelade Viggo och Elin några för dem nya spel. Bådas favorit blev Hedelmätarha. Roligt med ett spel de kan spela tillsammans utan att en vuxen behöver delta och roligt då de tillsammans spelar mot kråkan i spelet. Vinner kråkan förlorar de båda och tvärtom. Lite samma idé som i Sysselstaden spelet.

spela hedelmätarha

Medan de äldre barnen pusslade kring matbordet fick Aron pussla på golvet med Leo och Danni. Viggo pusslade ett 100 bitars pussel för första gången, med en hel hjälp av mej. Nu ska vi börja pussla 60 bitar pusslen vi har här hemma också.

pussla

2 svar på ”Kul med sällskap

  1. Snygga halare med fin passform ser det ut som. Viggos röda speciellt. =) Är det vår/ höst? Vilket märke, om jag ännu får undra.
    Tack för trevlig blogg.

    • Viggo overall är en polarn o pyrets skaloverall med löstagbart fleecefoder. Alldeles suverän till dessa grader nära noll. När det blir varmare går det bra att ta bort fodret och så blir det en normal vår/höst skaloverall. Tack för att du läser.

Kommentarer är stängda.