Vemodig söndag

Tre veckor går snabbt ska ni veta. Imorgon börjar vardagen igen då sambon återgår på arbete efter pappaledigheten. Nu ska vi bli vana igen med att han först jobbar och sedan bygger flera dagar i veckan. Det känns suckigt tycker vi alla efter tre veckor med gemensamma eftermiddagar och kvällar.

Vi har inte bara gått här hemma och suckat, som tur. Medan Aron sov middag passade vi andra på att andas frisk luft i skogen och på berget.

på berget
murket
vriden björk
älg spår

Det häftigaste vi såg var nog älgspåren några tio meter från huset. Eller all hjort och älg spillning om man frågar Elin.

skogutfärd matpaus

Efter nästan en timme i skogen smakade det med ett litet mellanmål vid åkerkanten för att orka de sista metrarna tillbaka till gården igen.

skidning på tv

Söndagsmys framför skidtävlingar på tv före lekarna var i full gång igen. dagen avslutades med bastu, popcorn framför Buu-klubben, tre sovande barn före klockan 20, matlagning och nu sist men inte minst köksplanering varvat med badrumsfunderingar. Inte en dålig söndag alls, om än lite vemodig.

 

2 svar på ”Vemodig söndag

Kommentarer är stängda.