Vi lever och mår

Här igen. Trötthet (egen dumhet då en inte lägger sej i tid) och huvudvärk i dagarna tre nu gör att inspirationen inte existerar. Livet har fortsatt trots pausen här.

Veckans mest spännande definitivt varit Viggo besök hos tandhygienisten. En mera nervös kille fick man leta efter. När det väl gällde att sitta i tandläkarstolen och öppna munnen gjorde han exakt som han blev ombedd. Må då vara att han inte sade ett ord åt hygienisten, men mer exemplariskt hade det inte kunnat gå. Glädje skutt i korridoren när besöket var över och vår egen Viggo var tillbaka igen. Nya tandborstar från butiken efteråt.

kusiner

Idag hängde vi hos syster och systerdotter halva dagen. Elin och S passade på att vila tillsammans. När dessa två vilar tillsammans ligger ingen stilla överhuvudtaget. Vi som satt bredvid blev helt slut av deras vilande. På eftermiddagen åkte vår familj ännu till vännerna i gamla husbolaget för lek och prat. Och visst var det vemodigt att traska där över parkeringen. Saknar samvaron bland grannarna som då rådde där och vännerna som blev kvar eller har flyttat vidare. Viggo och Elin var som hemma på gården också. Det är bara Aron som inte kommer ihåg något från den tiden. Vi andra har många fina minnen med oss i bagaget.