Nu är vi där igen

Detta har inte precis varit den friska hösten för vår familj, det känns som förkylningarna stått på rad utanför dörren och väntat på att komma in. Nu har vi åter däckat i halsont, feber, snuva och allt det där. Till råga på allt är undertecknad också berörd. Det har värkt i min kropp hela dagen lång och till slut visade termometern till och med 37,5 grader. Jag vill inte veta hur det känns med mera feber då detta varit pina då det inte går att själv ligga under filten på soffan som hemmamamma. Avslutar med en pärla, en bild på trion i april detta år.

trion i april

4 svar på ”Nu är vi där igen

  1. Jag är själv lite rädd för morgondagen. Varje kväll undrar jag när det är jag som vaknar sjuk. Kämpakramar till dig! Krya på er!

    • Jag håller tummar och tår att du får vara frisk! Inte alls kul att själv vara sjuk och hemma med barnen. Som tur finns värkmedecin! Kram

  2. Oj nej… 🙁 denhär hösten har nog minns varit kryddad av alla möjliga flunssor, öroninflammationer etc. Krya på er! Kram

Kommentarer är stängda.