Bloggträff i Karis

bloggträff dinodina

Linda ordnade bloggträff i sin klädaffär DinoDina i Karis igår kväll. Det var spännande att delta, men med Danni och Aplo i samma bil glömde jag bort att vara nervös. Tur det, det var en kul kväll med många bloggkompisar jag äntligen fick träffa live. Det är underligt hur en kan tycka sej känna någon en aldrig träffat, men positivt underligt.

Kvällen slutade med att jag köpte ett objektiv då det var black friday och allt. Nu kan ni gissa vilket det blev medan jag väntar på leverans.

2 svar på ”Bloggträff i Karis

  1. Jag tror mig veta vilket objektiv det blev 😉

    Roligt att träffa dig 🙂 Jag ska skicka länkarna till dig så snart jag kan!

    • Tack för tipset angående objektivet! Lånekameran åkte iväg idag och nu känns det tomt, som tur får jag objektivet snart. Ingen brådska med länkarna, när du har tid!

Kommentarer är stängda.