Första snön föll

På dagen medan Aron sov sin nästan fyra timmars lur och vi andra låg och läste Pippi boken började det snöa. Elin ville lämna allt och gå ut på direkten, Viggo var mindre ivrig. När vi tröttnat på att vänta på att Aron vaknar klädde barnen på sej snabbare än snabbt och rusade ut i snövädret. I samma väva vaknade Aron, fick mellis och kläder på han också.

första snön 2014

En lastbil med snöplog. Vilken hit alltså! Den bästa sysselsättningen tyckte Viggo. Pulkorna sparade vi tills imorgon, i hopp om att snön finns kvar, för jag visste inte var vi hade dem.

lycka i snön

Aron delade inte syskonens iver. Han var mest förundrad och till sej. Han har för övrigt inte varit med oss på gården på evigheter. Vi har tajmat utelek med hans vila eller också har han stannat inne med famo. Kanske han får se snön några gånger till i vinter, vem vet.

snö första gången

Jag ber om ursäkt för den olikfärgade snön på alla bilder. Inte det lättaste att snabbt hitta inställningar före kameran var dyblöt och Aron ville upp i famnen. Den första snön är förevigad, hur som helst. Jag övar vidare.

snöigt

2 svar på ”Första snön föll

  1. Arons min e härlig o va roligt med lastbil som har en snöplog 🙂 vi ska se vad kusinen tycker om snön imorgon!

Kommentarer är stängda.