Ute i god tid

För en gångs skull var jag på rätt ställe vid rätt tillfälle. Jag gick in på Kappahl för att köpa collgebyxor åt Aron i storlek 80(!).Collegebyxorna var slut, men ut kom jag med en stjärngosse- och en luciaklänning. Luciaklänningen blev egentligen en storlek för stor, men det röda bandet fixar det och nu går den klänningen i några år. Ifjol då jag menade köpa dräkterna i fråga, var de redan slut. Nu har barnen kläder för Lucia i december.

lucia och stjärngosse

Aron fick collegebyxor från Kappahl här i byn och Viggo en rock som var på reans rea och kostade 17€. Viggo har som dålig vana att äta på kragen på sin jacka. Nu svider det mindre om plånboken då jackan inte var den dyraste. Polarn o Pyret skaljackans krage har han nästan gnagat sönder på en månad. Så störande.

6 svar på ”Ute i god tid

    • Har du hittat på något som får honom att sluta? Jag säger till Viggo alla gånger jag märker och han slutar med ett aijoo som svar, men fortsätter snabbt suga på kragen igen.

Kommentarer är stängda.