Festligheter en grå söndag

regn och rusk

En grå söndag från morgon till kväll. Det regnade så gott som hela dagen. Men visst piggar det upp en grå dag då det vankas 3 års kalas på eftermiddagen. Vi spände fast tre barn på bakbänken och körde iväg. Det är länge sedan jag bara suttit bredvid i bilen, med andra ord är det rätt sällan vi åker någonstans hela familjen (med en bil).

blåsa ljus
öppna presenter

Söta Sofia fyllde tre år. Före kalaset hade de hennes lillebrors namnfest. Det var konstigt lugnt med huset fyllt med vuxna och barn. Eller så har  vi alla barn som beter sej exceptionellt bra på kalas. Några timmar senare packde vi bilen full med barn igen och styrde hem med mätta magar och glada blickar.

Idag blir det att åka österut igen. Jag lämnade kameran efter mej på kalaset.

EDIT: Fick kameran tillbaka och tillade några bilder.