Dagens händelser i nötskal

Förmiddag på klubb för Elins del. Under tiden fick vi andra handla på Prisma! Med andra ord har det skett stora framsteg för Elin på klubben och som vi väntat på detta. Sista halvtimmen av klubben satt vi troget i lilla köket, inget förhastat här inte. Hittills har vi alltså fått sitta i köket, inte avlägsna oss alls. Tills igår, då var vi till posten med Aron. Så skönt att hon vågar, för roligt har hon med vännerna där.

pippi memory

På eftermiddagen spelade vi minnesspel. Först jag och Elin och sedan fick vi Viggo med också. Det blev en förvånansvärt jämn runda då vi alla var med. Det kan förstås hända att jag inte alla gånger lyfte helt rätt kort, men det behöver barnen inte veta.

kakaobollar

Jag bakade fröknäcke och svängde ihop snäppet hälsosammare kakaobollar med dadlar, cashewnötter och mandlar för första gången. Jag gillade båda, barnen gillade bollarna, men vågade inte smaka på knäcket.

ingång

Dagen avslutades med en tur till bygget. Jag gick äntligen in i vårt hus för första gången. Härligt! Allt känns så rätt.

barnen på bygget

2 svar på ”Dagens händelser i nötskal

  1. Heja Elin! Tänk, bara för några dagar sedan diskuterade vi detta… o nu redan ser det ljusare ut! Tummen upp!
    Ååå… ert hus blir så fint! Lycka

    • Jaa, hon gjorde enorma framsteg på bara två dagar! Jag hade nästan gett upp hoppet, men där fick jag mej allt. Tack, jag tycker också det blir fint!

Kommentarer är stängda.