Känslan av utrymme

Den här synen möter en då man kör in på gården. Eller gård och gård, men vad annat kan man vänta sej mitt i ett husbygge. Insidan är allt annat än färdig, men med tid blir det också bra. Jag hade tänkt mej att det kommer att kännas litet då jag stiger i huset för första gången. Källarvåningen kändes liten och likaså taket/golvet före huspaketet anlände. Jag hade svårt att förstå hur vi tänkt få alla rum att rymmas på den ytan. Även om husetpaketet i dagsläge är fullt med ull, brädor och annat kändes det inte litet, utan rätt lagom stort faktiskt. Får se hur det är när innertaket och alla mellanväggar är på plats. Hur som helst ska väl cirka 140 kvadrat hinna till på den våningen. Källaren känns trång ännu också.

framsidan

2 svar på ”Känslan av utrymme

Kommentarer är stängda.