Besök på bygget

Huspaketet anländer från och med i morgon. Vi tog en sista titt på källarvåningen som den är nu. Snart ser vårt bygge ut som ett hus på utsidan. Sedan börjar jobbet. Vi fick besök av vänner. Barnen sprang längs byggställningarna, inte där uppe i höjden utan på marknivå, klättrade i sandhög och lekte med sandleksaker. Aron försökte gräva med spade han också. Hemma igen var det skönt att bada bastu, för visst blev det svalt där ute när solen försvann bakom träden.

ställningar
bullalängd
med spade i handen

2 svar på ”Besök på bygget

  1. Grattis till husväggarna! Ljuvligt med ljusröd halare på Aron 😀 Stackars Erika har inte fått vara ute så mycket ännu för hon skall äta allting. Hon skulle säkert ha satt en deciliter sand i sig om hon fått sitta ute sådär 😉

    • Tack tack! Aron äter också allting där ute, därav propp i munnen. 😉 Erika hinner ännu sitta ute hur mycket som helst hon med!

Kommentarer är stängda.