Lite kläder och lite gott

Eftermiddagen satt jag hemma hos syster. Först i soffan och kollade in höstens me&i kollektion. Fina färgglada kläder för barnen och mycket fint för kvinnorna. Vad kommer till barnkläder är jag just nu inne i en period då jag vill ha dämpade färger och figurer. Samtidigt tilltalade många av plaggen, men jag orkar inte med dem just nu. Dessutom är både Elin och Viggo mellan två storlekar just nu. Elin passar perfekt i 98/104 och vill inte köpa nya dyra kläder hon hinner använda några månader. Allternativ köpa 110/116 som hon drunknar i för tillfället. Viggo har samma situation men med storlekarna 110/116 samt 122/128. De märken som har enkla storlekar, inte dubbel, är lättare köpa just nu. Då är det 104 respektive 116 som gäller.

me&i 2014

Tillbaka till dagen bjudning. Efter att jag provat igenom hälften av kvinnornas kollektion och kruksat i några plagg i formuläret fick jag äntligen sätta mej vid systerns matbord på de ursköna stolarna. Maten smakade och cupcakesen var farligt goda. Fick till och med hem några stycken som ropar på mej i kylskåpet, men jag ska hålla mej så resten av familjen får smaka imorgon. Tack för en rolig eftermiddag Jenni och alla andra som var med!

grekiskt
mini cupcakes