Aron åtta månader

Det yngsta hjärtat blev åtta månader. Vissa gånger glömmer jag att han bara är åtta månader och andra gånger kan jag bara inte förstå att han redan är så gammal. Lika rörlig som förut är han. Brummar fram med fart. Säger också något som liknar mamma samt pratar på sitt egna språk.

sitta still

Aron har god aptit och sitter gärna med vid bordet. Till skillnad från de två äldre barnen får han inte äta själv, ännu. Det blir tillräckligt klottigt även då vi matar honom, för att inte tala om hur han skulle se ut om han åt själv. Det hinner han med senare också.

åtta månader

Aron är en glad och nöjd filur. Det bästa som finns är då storasyskonen leker och busar med honom eller då han får vara med där de leker. Han är en liten upptäckare som gärna smakar på allt han kommer åt. Att duscha och bada är det bästa han vet, inte det minsta rädd för vatten.

trött åtta månader

Aron sover gott på dagarna. Ingen egentlig sömnrytm eftersom vi kör till dagis och klubb flera dagar i veckan. Men han sover i regel två eller tre gånger på dagen allt mellan 20 minuter och tre timmar. Till natten somnar han oftast själv, ibland vill han ha sällskap i rummet. Om nätterna vaknar från två till fyra gånger. Vissa morgnar tycker han det är okej att vakna efter klockan fem, vi föräldrar är tyvärr av annan åsikt och han får böka vidare mellan oss. Annars sover han i egen spjälsäng i vårt sovrum.

3 svar på ”Aron åtta månader

  1. Pingback: Nio månader | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.