Inte en måndag måndag

En måndag utan den där usla måndagskänslan. Vi har haft en bra måndag. Jag har dessutom gallrat i barnens klädskåp. Plockat bort plagg de vuxit ur under sommarn och plockat in sådant som varit bortplockat. Viggo och Elin har lekt kalas. En docka fyllde år och gästerna (Elins roll) kom med paket och sjöng varje gång. Viggo och dockan öppnade presenterna och beundrade innehållet varje gång. När de ätit tårtan kunde vi åka till matbutiken.

elin fotar regn
regn genom fönstret

Att veckohandla med tre små var inte fullt så svettigt jag hade förväntat mej. På vägen hem började det ösregna. Elin förevigade regnet med Nikon kameran genom fönstret här hemma. I högra nedre hörnet syns Viggos och Elin plommonträd. Arons päronträd är bredvid den höga tallen mot vänster av bilden.