Vardags starten

Första vardagen med tidtabell att passa på morgonen. Semestern fortsätter ännu för Js del två veckor, men barnen inleder sina klubbar denna veckan. Viggos första dag var i dag och Elins är i morgon. Det blir bra bara de kommer in i sina grupper, det är jag säker på. Skönt att vi är två vuxna som kan vara med barnen i morgon och inte jag ensam som får springa mellan två rum. Kanske de på torsdagen redan går att lämna dem själv en stund.

När vi kom hem i dag var det också annorlunda. Jag och barnen var totalt ensamma här hela eftermiddagen. Först då J kom hem från bygget och tandläkaren med nya bilen fick vi sällskap. Det känns konstigt att vara helt ensam här. Jag kan inte beskriva eller förklara, men det känns underligt. Jag vänjer mej säkert vid det då detta kommer att vara vårt hem en liten tid framöver.

mellis ute

lastbilslek

diska leksaker