De rutiga bananerna

Då bananen blir brun på skalet börjar jag tycka att den blir för mogen. Lite brunt har jag börjat tåla, men allt har sin gräns. Har nog märkt att det gröna bananerna inte är lika goda alls som de bananer som är gula och mot det bruna. Nu hade tre bananer blivit riktigt äckliga. Istället för det vanliga, smoothie, jag brukar göra med de övermogna rutiga bananerna svängde Viggo, Elin och jag ihop en banankaka medan Aron sov ute. Vi bakade enligt Leilas recept, men, hör och häpna, vi tillsatte choklad. För att vara exakta fem rader och en bit fazers mörk choklad. Mumma!

banankaka med choklad

banankaka elin

viggo

2 svar på ”De rutiga bananerna

  1. Hahahaa…jag läser o läser o undrar hurdana är rutiga bananer?! Jag tänker att de har ett rutmönster eller bananer som rutor… men sen plötsligt går det upp ett ljus även för mig! Rutiga!!! 😀

    • Nämen nu läser jag ju också rutiga bananer. 🙂 Sablar, borde kanske ha skrivit rotiga, svårt.

Kommentarer är stängda.