Vi öppnade terrassen

Det varma vädret fick oss att putsa av terrassmöblerna, hämta dynorna från förrådet samt torka fönstren. Ja ni läste rätt, medan ett barn sov och två lekte i sandlådan löpte jag amok på våra fönster mot terrassen. Fuska lite grann, tvättade bara utsidan och insidan, förutom på dörren som fick fyra rena ytor. Men oj en sådan skillnad det blev. Vi ser ut nu igen och alla barnhänder och munnar är borta för stunden. Kanske jag ger med på köksfönstret imorgon, då det gick smidigt idag.

kusiner

Sedan fick vi syster och kusin till oss. Vi invigde de framplockade möblerna med att äta banan ute i värmen. Som varmast hade vi långt över 20 grader på terrassen. Efter middagen njöt barnen av varsin glass ute också. Jag skippade, då vi inte hade någon pinne i min smak i frysen (jag är rätt selektiv då det kommer till glass).

under kepsen

Nu inser jag att det är dags att börja se efter hur jag fotograferar barnen. Kepsarna gör ju att halva ansiktet försvinner under skärmen. Det gör ju inget på en del bilder, men visst vill jag se ögonen på bild också ibland.

första glassen

Bilderna tagna med EOS 5D mark III och objektivet 24-105mm.