Köpa mera tid

Det där med att tvätta kläder, hänga på tork och vika in i skåp är en vardagssyssla som kräver otroligt mycket tid. Det går inte i ett huj att tömma ett byksträck från rentvätt. Alla gånger är sällskapet inte med på noterna genom hela proceduren. Då får man ta till påhittiga knep för att hålla baby intresserad en liten stund till. Jag knipsade fast några leksaker i den tomma karusellen (eller vad det nu sen heter där man kan hänga bl.a. strumpor) och hängde den över en byråkant. Den vägen fick jag mej några välbehövliga extra minuter och tvätten nästan vikt.

nöjd baby

baby mobil

2 svar på ”Köpa mera tid

  1. Hej Anni,

    Råkade nyligen komma på din blogg, o blev glad av att läsa om en lite bekant familj i mycket samma situation som vi snart själva e i 🙂 Vi var t.ex. i samma babysimgrupp då er Viggo o vår Oscar var små 🙂 Så vi har Oscar född 7/09, Jesper född 8/11 och väntar vår tredje till augusti 🙂 Känns tryggt o bra att läsa lite om er vardag med tre små, som verkar löpa på fint!

    Sköt om er!
    Många hälsningar, Annica Bäckman

    • Hej! Roligt att du hittat hit. Visst kommer jag ihåg er. 🙂 Titta in en sväng sedan på hösten och berätta hur ni har det vettja! 🙂

Kommentarer är stängda.