Bland vänner och kläder

Med jämna ojämna mellanrum träffas vi utan barn med Jenni, Jenny och Pia. Senast var före jul på Bistro O Mat. Nu var det dags igen. Denna gång blev det hemma hos os i form av lunch/ brunch/ eller nåt sånt samt me&i kläder. Kollektionen hade inte den här gången heller gjort ett märkvärdigt intryck över internet. Men annat var det i verkligheten då jag såg kvinnornas plagg. Jag kunde lugnt ha skaffat typ vartannat plagg. Nöjde mej av ekonomiska skäl med bara några. Ska visa vilka det blev sen då posten kommer. Självfallet var det åter kul att träffas med flickorna och ostört prata bort några timmar där mellan alla klädbyten. Tack till er alla fyra för en fin söndag!

me&i
dukning
key lime

6 svar på ”Bland vänner och kläder

  1. Tack Anni! De va mycket skoj, alldeles super god mat (som alltid) o gott sällskap 🙂 Och fina kläder!

Kommentarer är stängda.