Kärlek kring matbordet

Har firat min födelsedag idag. Det blev inte sång och frukost i sängen, inte heller sovmorgon. Jag fick duka fram frukost och mej, Viggo och Elin helt själv. Inget fel med det för jag fick sitta och äta min mysli med den bästa trion tätt bredvid varandra på andra sidan bordet.

trion i bordet
syskonen

Jag har beundrat de fina blommorna som pryder hemmet efter söndagens kalas. Färgen är den bästa tänkbara i båda buketterna.

tulpaner
födisblommor

Elin och Viggo ville byta ”kalaskläder” på till eftermiddagen. Elin hann med två olika klänningar. Jag blev kommenderad att byta till festkläder och Elin pekade ut vad jag skulle ha på mej. Jag lydde snällt och klädde mej för kalas. När sambon kom hem åt vi födelsedagsmiddag med ett glas vin och allt.

födismiddag
middagsrörör

Efter att middagen var undan dukat placerades jag på soffan medan de andra huserade i köket. Om en stund fick jag sätta mej vid matbordet igen. Viggo bar in en tårta de fixat, med ljus och allt. Underbart! Jag fick ett paket och kort. De sjöng för mej och jag fick blåsa ljuset samt öppna presenten de valt åt mej. Sedan kalasade vi med tårtan. Det behöver inte vara mer komplicerat än så här. En härlig födelsedag med den bästa tänkbara familjen.

bära tårtan
blåsa ljus

2 svar på ”Kärlek kring matbordet

Kommentarer är stängda.