Sopdagen

Viggo döpte denna dag till sopdagen. På väg till rådgivningen märkte vi att trottoaren var sopad från sanden. På torget var bilarna i ful gång att sopa, likaså på trottoarer på vägen hem igen. Till råga på allt fick vi se då sopbilarna tömde sandlassen i en hög! Häftigt tyckte både Viggo och Elin.

sopdagen

Allt bra med den lilla. Terve poika (frisk pojke) skrev läkaren i rådgivningskortet. Men jag fick uppleva hur det känns då man blir kissad på. Medan huvudomkretsen mättes på pojken (höll honom i famnen, mage mot mage) passade han på att väta ner mej. Mindre kul. Och tanken att gå hem i våt skjorta lockade inte precis. Jag brukar alltså inte packa ner reservkläder åt mej själv då vi är ute och ränner. Kanske jag får börja göra det också. Det är bara att ta fram resväskan, så allt får plats för en några timmars utfärd. Systerdottern råkade som tur ha rådgivningskoll en stund efter oss, jag fick en torr skjorta levererad och jag kunde promenera hem i torra kläder.

2 svar på ”Sopdagen

  1. Hahaa, en sån klassiker! 🙂 Duktig pojke 😉 Så är det ju, mamma ska oxå ha ombyte med.

    • Så det räcker inte med att ha de där BLÖJORNA åt honom, det behövs en massa annat också 😉

Kommentarer är stängda.