Slut på semestern.

Sista pappaledighetsdagen lider mot sitt slut. Sköna tre veckor lämnar vi bakom oss och tar tag i den nya vardagen imorgon. Skönt nog börjar livet hemma med tre barn med semester från klubbarna. Först tyckte jag det kunde vara jobbigt utan klubb, men nu tycker jag det är skönt att inte genast ha tider att passa. Att hinna iväg i tid på morgonen hinner vi med sen resten av terminen.

Denna sista lediga dag har vi varit ut på vift alla fem. Ända till kommunhuset för att skriva under några faderskapspapper och till matbutiken åkte vi. Hemma har det byggts lego, lästs för lillebror och kollats lite på OS i Sochi.

kommunhuset
legobygge
pippibok

2 svar på ”Slut på semestern.

  1. Ser liiite trevligare ut det där kommunhuset än det där hemska gråa Virastotalo i Berghäll där man ska ”bekänna” faderskap :).

Kommentarer är stängda.